Blaugelb kompenzacijski PVC/TK – Idealno rješenje za montažu podnih elemenata

Blaugelb kompenzacijski profil PVC/TK predstavlja inovativan proizvod razvijen posebno za montažu kao podno profiliranje ispod okvira za podne elemente. Ovaj profil izrađen je od TK jezgre (termoplastična plastika) s dvostrukim PVC slojem debljine 2 mm (polivinilklorid), što mu osigurava visoku otpornost i dugovječnost.

Jedna od ključnih karakteristika ovog proizvoda je njegova fleksibilnost u prilagodbi visine. blaugelb Sockeldämmprofil PVC/TK može se proizvesti u visinama od 30 mm do 180 mm, ovisno o vašim specifičnim potrebama, čime je pogodan za različite konstrukcije i montažne zahtjeve. Bez obzira na složenost projekta, ovaj profil nudi optimalnu izolaciju i stabilnost za podne sustave.

Inovativni spoj – savršen rezultat bez otpada

Ono što blaugelb Sockeldämmprofil PVC/TK čini jedinstvenim je Schwalbenschwanz spoj (lastin rep). Ovaj inovativni način povezivanja omogućava jednostavno i precizno međusobno spajanje profila, čime se postiže čvrsta i neprekinuta instalacija. Ovakav spoj smanjuje otpad materijala do potpune eliminacije viškova, što doprinosi ekonomičnosti i smanjenju troškova ugradnje.

Zahvaljujući ovoj tehnologiji, profili se mogu beskonačno spajati, osiguravajući čvrstoću i pouzdanost konstrukcije bez prekida, što je idealno rješenje za montažu podnih okvira kod velikih staklenih površina i podnih elemenata.

Zaključak

Ako tražite vrhunsko rješenje za izolaciju podnožja kod podnih elemenata, blaugelb Sockeldämmprofil PVC/TK nudi visoku prilagodljivost, dugovječnost i jednostavnost montaže. Njegov inovativni Schwalbenschwanz spoj osigurava maksimalnu iskorištenost materijala i minimizaciju otpada, što ga čini optimalnim izborom za vaš projekt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *